slika niti treba niti ce biti brisana je bi to promenilo dalji tok istorije a i krsi se sa pravilima foruma. Ti druze ali najiskrenije ti kazem ono sto mislim a to je dobar si decko imas sliku kakvu bi ja voleo da imam, imas 16 god pred tobom je veliki put i nadam se veliki uspeh, ja sve sto sam rekao nisam nista lose mislio i sve je konstruktivno i ovde receno i na msn sto sam ti ispricao a ti reci dali sam ja sta lose rekao i dali sam te ismevao i podsmevao ti se u bilo kom momentu. Jeste imam 31 koga sam sta i gde j... nije ni bitno sa kim imam slike i kakve i to nije bitno dali postoje slike postoje ali ni to nije bitno, bitno je samo da je sve ovo bila koliko vidim i od radeta i od rolandinjosa sala koju si ti primio previse k srcu i ja ti se i u njihovo ime izvinjavam ako su te s cim uvredili uradili su to ne namerno. A i izvinjavam ti se i licno jer ocigledno nisam uspeo d aprenesem ono sto sam hteo da kazem a to je po stoti put ponavljam da VOLIM DM i nema nista lose u tome a i sve ostalo ono sto ide uz to i zaista to nije nista licno protiv tebe , i zaista bih i ja voleo takvu jednu sliku a verujem i mnogi clanovi foruma....
pozzzzzzzzzzz
KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!!
|