Yamaha da je Wrtburg
Ma sve si reko
Za Beringer se slažem, al za da Yamahu stavljaš u taj koš.
Neću se rađe svađat.
Moraš samo znat da je Yamaha najjači muzički koncern na svijetu. Znaći da rade sve što se tiće muzičke produkcije od igle pa do Space Shuttle-a.
Tako imaš njihove dječje aranžere i top modele tipa Tyros II.
Kad pričamo o ozvučenju isto tako imaju svega od "sranja" pa do stvarčica o kojima mi obični smrtnici možemo samo sanjati. Pitanje je samo koliko si spreman izdvojiti za taj gušt euriča.
I da samo napomenem. Yamaha čega god se dotakne u zlato pretvara. Do prije 15-20 godina Yamaha uopće nije pravila npr. bubnjeve. Danas su im bubnjevi jedni od boljih za live nastup, klase jednog Sonora, Pearla ili Tame. Kad su se s bubnjevima uspijeli probit na svijetsko tržište, gdje neće u domeni u kojoj su oduvijek doma.
Nisam neki pretjerani ljubitelj Yamahe, ali ako je nešto dobro, onda jednostavno nedam da se po tom sere.
______
ovo nije svadja vec polemika :wink:
ja ne osporavam uspjesnost korporacije yamaha.
i mcDonlad je izuzetno uspjesan, ali ja ga izbjegavam maksimalno. ipak bih prije poceo jedne cevape s lukom u banjaluci, nego hamburger u mcDonaldu, bez obzira sto je mcDonald's svjetski uspjesna kompanija
yamaha proizvodi bubnjeve mnogo duze od 15-20 godina, ali mi smo pricali o yamaha zvucnim kutijama, mikserima i pojacalima.