Videti jedan post
Star 12.03.2009, 07:57   #5
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ma,bravo kolega,i vreme je da neko ko zna napise ovako nesto,fakticki cijelo uputstvo,i da se jednom uvjere oni koji su ubijedjene da uz kupovinu instrumenta ide `pride`i znanje sviranja i rukovanja.Takvi obicno nakon dva -tri sata sjedenja za klav pozovu `druga`,koji im posle 2o-tak minuta kaze;`ma sta si to kupio,trebao si ovo ili ono`.I tako ti nas kolega sutradan ubjedjuje,mamu ,tatu,baku,tetku(uh,jos ako je u Njemackoj),kako se nije pronasao u ovim klav pa treba druge,jer se pare zaradjuju upravo na onim drugim klav.Tada nastaje trka,kuknjava,plac,listanje oglasa,ali za koji dan stignu i `nove`klav u kucu.Poslije,opet isto,samo sto neko vreme taj nas kolega mora da cuti(valjda ga sramota),onda sam sebi ....No,drage moje kolege,valjda je to sastavni dio mladosti,i valjda smo svi u nekoj mjeri kroz to prosli,tako da vas molim da se niko ne ljuti,jer mi namjere nisu da nekoga uvredim,vec samo da napisem nekoliko redova o `zivotu muzicara`,a d nije cisto tehnicko pitanje,Jos jednom veliki pozdrav svima, a pogotovo ovom vrednom kolegi.
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote