Videti jedan post
Star 11.03.2009, 16:25   #6
makso68
Odomaćeni član

makso68's Avatar

Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
makso68 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od milanche007 Pokaži Post
zao mi je kolege sto vas moram ispraviti,ali moja verzija je najtacnija.ja sam sinoc bas zbog decka poslusao pesmu i ispisao prave harmonije kako jesu.kao prvo u strofi posle onog amoll-a nema uopste c dur-a vec se zavrsava sa d moll-om,takodje i u refrenu ima nekih gresaka oko b dur-a i g moll-a.ne bih to pisao da nisam sinoc bas obratio paznju na sve to.a ako hocete da se zezamo sa harmonijama mogu i tako da raspisem harmonije pa ko se kako snadje,mislim da bi promena akorda isla maltene na svaki slog....a ako mislite da nisam u pravu,vi uzmite pa sknite pesmu,hheheh.pozdrav svima
Dodato:
jao ljudi izvinite pogresio sam u pisanju,ja pisao sve u sa molskim oznakama,izvinjavam se svima...evo sad cu da ispisem pravilno.uzassss.
jos jednom kolege izvinite
Ima majstore C-dur,prolazno.Svirao sam sa ljudima koji i sad prate Harisa na koncertima,pa valjda oni znaju.Na kraju,nije ni bitno,ne želim da se prepucavam.Inače,nastavnik sam muzike;sviram klavijature,bas,gitaru i violinu i mislim da imam zavidan sluh i poznavanje harmonije.
Dodato:
I još nešto;šifre molskih akorda se pišu malim slovima.Pozdrav!!!

Promijenjeno od makso68 (11.03.2009 u 16:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
makso68 je offline