Ma nije nikakva provokacija...

opet mislis da provociram... sto se bana tice, kontam, mozda ce se neko naci uvrijedjen i jednostavno me banovati... shvatam te da se trudis 200% da bude sajt kako treba, i svaka cast, uspjevas 190%... i naravno da nisu svi regularni, jer da jesu onda to ne bi bilo zanimljivo

... ja sam ovdje prvo sto sam muzicar po struci, to mi je zivot.. kao drugo, kad sam kupio pa800, da nije bilo ovog sajta, ja bih i sad samo gledao u njeg diveci mu se

... i dosao sam na ovaj sajt zbog obostrane pomoci... i da meni ljudi pomognu, i da ja svakako pomognem svojim znanjem o muzici... sad, malo je smijesno da se onolika diskusija podigla oko jedne Seherzade i njenih akorada ali eto tako je ispalo... ja sam perfekcionista u svom poslu, i ona ispravka akorada koja se desila na navedenoj temi, odnosno pjesmi, bila je samo ispomoc jer je kolega rolandinjos ispisao 98% tacnu harmoniju... joj vax, hebat ces mi sve sto se vracam opet na ovo...

...
uglavnom, ono nije bila prituzba na moderatore, vec samo iznosenje licnog misljenja.. naravno da to ne rade samo moderatori i apsolutno si upravu za starije kojima smeta kad im mladji 'prosipaju pamet'... al eto, sve je to dio svakodnevnice...pozzz