Videti jedan post
Star 09.03.2009, 22:52   #3
Vaxter
Godfather

Vaxter's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2004
Mjesto: Šimanovci
Downloads: 1061
Uploads: 560
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 290 puta u 214 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 9000
Interesi: Mnogo toga, i naravno muzika koja je uglavnom hobi
Vaxter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Vaxter pošalji poruku preko ICQ messengera Vaxter pošalji poruku preko MSN messengera Vaxter pošalji poruku preko Yahoo! messengera Vaxter pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Za pochetak, premestio sam temu u Komentare i pitanja, poshto ovim Enesovim postom tema skrece u prituzbe na moderatore, i ne ostaje na pravcu zakoji je laki temu otvorio.

Elem, Enese, treba li ovo da bude neka provokacija, ili pokushaj ogradjivanja u samom startu?
Mislim na to pominjanje bana, i slichno...
Deluje kao u fazonu, daj da ja kazem da mislim da cu dobiti ban, pa ako me banuju oni ce ispasti slepci...
Ne vidim ni jedan razlog zbog koga bi ti bio banovan.
Nisi prekrshio ni jedno pravilo, osimo mozda nekog oftopika, ali hajde...
Nije ni bitno.
Svaka tema ovde ode u off...
Pretpostavljam da je svima zanimljivije da se zale na nas nego da daju neko konstruktivno reshenje.
Laki je lepo krenuo, ali mi se chini da se tema nece dalje razvijati u tom pravcu...
Elem...
U chemu je problem...
Ono o chemu ti, Enese, prichash nije samo kod moderatora, vec kod svih chlanova sajta!
Znam da mene prvog dobar deo starijih, po godinama, chlanova ne uzima za ozbiljno.
Bash zbog godina!
Iako znam mnooogo vishe stvari od dobrog dela njih.
Ljude nervira kada im se pojavi neki "klinac" i krene da im objasnjava stvari.
I onda reaguju kako reaguju...
Josh kada klinci to urade pomalo drchno ili sa visine, ochekuj okrshaj kod OK korala 100%...
Imao sam ne znam koliko puta izjave, kada dam nekome opomenu, kako te nije sramota, otac mogu da ti budem, i sl.
Iako sam im se obratio sa punim poshtovanjem i persiranjem.
Iskreno...
Bash me briga, pravila su ista za sve...
Ali eto...
To je problem...
Shto je najgore, shto mladji chlanovi, to drchniji...
I to vishe nerviraju one koji bi mogli "ochevi da im budu".
Zali mi se OGROOOMAN broj ljudi na dechurliju, a pritom vecina njih i mene tu ubraja, ali ne smeju to da mi kazu.
Licemerje...
Ali, realno, nisu daleko od istine...
Ali, sa druge strane, mldji chlanovi vishe poshtuju pravilnik nego stariji...
Sad, ja pokushavam, sa ostatkom moderatora, da pronadjem neku sredinu, a chlanovi bash "pomazu" u svemu tome...
I ja tako pishem romane, a niko ih ne chita, i onda sve svi ljute i zale sa punim pravom shto dobijaju opomene i banove...
I eto...
Vas par ce ovo prochitati, i toliko o tome...
Ostali dodju da downloaduju, onda neshto nalupaju po forumu i dobiju opomene, i krecu zalbe...
A niko ne chita ono shto treba...