Videti jedan post
Star 07.03.2009, 14:24   #25
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Moram definitivno nešto da kažem i ako sam mislio da prekinem sa pisanjem na ovoj temi smatrajući da nas samo vodi u bespotrebnu raspravu...

Neko svira ovako,neko svira onako,ja sam ispod texta i napisao da je harmonija kafanska i pišući iz glave čak nisam bio siguran da i ja tako sviram jer inače jednom odsviram ovako,drugi put onako,nije ni važno.kao ni sama pesma koja nije toliko ni bitna u repertoaru...bitno je nešto drugo...čovek je pre TRI MESECA zamolio za akorde i niko slovo nije napisao dok slučajno nisam video temu i rešio na brzinu da sklepam akorde da bi ispoštovali čoveka...e tu nastaje problem...odmah se jave pametnjakovići da nešto preprave ili napišu iz drugog tonaliteta,nije ni bitno,a priznaćete samo taj postupak iritira,zar ne,i vodi nas u bespotrebnu raspravu...a gde ste bile kolege svo ovo vreme dok je čovek čekao da mu neko napiše harmoniju?!

I molio bih vas da ovim prestanemo da pišemo na ovoj temi jer nema potrebe...kolega je dobio tri verzije harmonija i neka sam odabere kojom će se služiti...hvala...