Tema: Mixeta
Videti jedan post
Star 01.11.2006, 20:41   #9
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

To si u pravu svaka ti čast vidim da imaš i ti dosta znanja što se tiče pojačala i ozvučenja...Ali jarane,kolega Blatusan hoće za početak nešto za dostupne pare da može da odradi malo manja veselja i dok ne zaradi malo više para za veći cjenovni razred...Ja sam imo Montarbovu 716-ku (inače prava stvar) i zvučnike labave firme Carlsbro (koje sam bogami dragog nosio na servis 4-puta i to u Celje (70km od mene)) ali sam na nju radio punih godinu dana dok nisam našparo za PM1600 i Corrus Line...Ali u suštini ako imaš dobro uho i osjećaj za zvuk sa štelanjem equalizera mogu da se naprave čuda...Jedino kolegi blatusanu bi preporučio Dynacord PM600 koja je mala miksetica i vrlo simpatična ali jaka stvar i stvarno me iznenadila kad sam je isprobavo u glasbenom centru u Ljubljani...Jaro ti si ionako iz Njemačke pa na E-bayu se sigurno može naći kakva polovna jer pazi te miksete su vječne i nema te sile da se pokvare,neuništljive su a nude najbolji kvalitet koliko sam imo priliku da čujem...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote