Tema: Mixeta
Videti jedan post
Star 31.10.2006, 09:34   #6
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

"cincilator" jarane u pravu si kad spominješ Dynacord jer ja ga već imam dugo vremena (PM1600) i stvarno nema te sile da je pokvari...Dakle iz hladnog prostora u topao sa kondenzacijom i vlagom ja ga palim a on radi ko nov...Ali jaranu Blatusanu treba neka stvar za početak...Dakle njemu ne treba baš neka jaka stvar za ozvučenje dvorana i ostalih velikana nego za manje svirke pa kad bude napredovo financijski onda će i on sebi da kupi nešto jače...Ali za ovo da nisu realni Watti u to sumnjam...jer pazi Montarbo firma je bila jako dobra firma za proizvodju...Dakle na našim prostorima su Montarbo i Dynacord bili kao danas Korg i Yamaha...Dakle 2 velike firme sa jako kvalitetnima stvarima...Ali stvar je u tome što je Montarbo napiso da je njegova mikseta Montarbo 716 2x350W a to nikad nije bila...jer su tu istu miksetu testirali (ne Montarbo) već sa strane u laboratoriju i ustanovili da je za 50W slabija...Dakle realno je bila 2x300W i tako su tužili Montarbo i dandanas ne znam dali Montarbo ikako postoji a i ako postoji bori se za preživljenje jer ga je ta tužba skupo koštala (po zakonu je javno tumačenje pogrešnih podataka kaznjivo djelo zavođenja potrošača)...I tako mislim da i Behringer nebi slago tu snagu...Doduše sve te maksimalne snage su mjerene na impedanciji 4ohma pa je zato moguće da na 8ohma moć padne zbog same teorije ohmovog zakona...Ali u svakom primjeru za ove pare ova mikseta je najbolja odluka i još 3 godine garancije puno znači...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote