Videti jedan post
Star 26.10.2006, 16:19   #23
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Na Oberheimu sam imao sansu da malo radim, na MC2000.
A sto se tice, NORDLEAD 2, SUPERNOVA 2, ANDROMEDA, KORG MS2000R sve njih sam koristio i jos ih koristim za nase stvari, cesto, puno.
Nije sto ne moze da oni prodje kod nas nego je to sto niko nema nista za toga, i niko se nije nafatio na to osim mene. Mnogima je ovde cudno kad me vidu na nasu svirku sa NORDLEAD ili SUPERNOVA a posebno ANDROMEDA, MS2000 vec lici malo na nash sint, nista opasno. Korg MS2000 sam vec prodao jednome nasem sada, sredjen, naravno platio extra za boje i covek je odusevljen, mislim da taj synth prelazi mnogo te dx i cz stvari, opasna je masina.
Al kako ja mislim ipak u pitanju je neznanje, jer mnogo ovih danasnjih mashina moze da postignu sto jedan DX il CZ moze al ljudi to ne znaju, videli su da SCOOTER ili COLONIA koristi CS2X ili NORDLEAD na koncertu i odma, ne valja onaj, onaj je za techno. Ja pravim TECHNO muziku i na CZ i na EXTREME...ne valja za nasu??? Al ipak to su duboke teme, da ne ulazimo puno...
Reko sam ti, proslu godinu sam uzeo ARP 2600, zamisli da to cudo odnesem na svadbu, sa kablovima i onim vitrinama... :
BasariStudios je offline   Reply With Quote