@milanceshow
Nado sam se da ce Gazda da se javi ili neko stariju od Tebe, ali i ti si dobro Upucen kolko vidim pa cu rado da odgovorim.
Kad je sve bilo Idealno Ubacio sam jedan Svoj Instrumental Mp3, nije bio Postavljen, par puta sam probo neznam zasto se nije pojavio ali nebitno.
Kao Drugo, Kad sam Prodao svoj Roland G1000, Cjeli set sam Kopiro i Stavio na Download koji je bio Primljen ali nikad se nije pojavio na Download, a set je bio do maximuma Sredjen i za Kafanu i za Diskoteku.
E onda sam skonto da nesto nestima od tog dana nisam nista vise Upladovo.
A Skidam sa Stranice zato sto ajmo reci imam komplex to mi je ostala navika a od svega toga nisam ni 10% Isprobo niti Koristio.
ZA SVERCERE, nemam nista ni protiv tih Ljudi ali Bolje bi Bilo da se Stavi jedan Kutak za njih pa neka Ljudi Prodavaju, mozda je to i Bolje a ne da Ljudi dobivaju pogresnu Sliku na ovome Forumu.
A sto se tice Banovanja isto tako nista nemam Protiv Toga Red mora da postoji, Ali ne Monopolsko i Mangupsko Banovanjea ako cemo biti posteni.
Ja sam Dobio Ban sto sam se Zahvalio jednoj Dami na Privat, ona mi je nesto poslala na Privat post i ja sam joj se Ljubazno Zahvalio e sad neznam od koga? dali je Neko bio Ljubomoran ali to nije posteno.
Eto Ukratko od mene a inace nevolim puno da Pisem.
Poz!
Hrci
|