Videti jedan post
Star 26.10.2006, 13:38   #2
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Pa buraz, niko jos nije rekao to boje neg sada. Nego da dodam o tome IX300, mozda i najvece go%no koje je postojalo. Doso u Americi 1997 i odma posle 2 nedelje sint da kupujem, znas doso Chiko sa sela u grad pa trazi cipele.
Umesto IS40, tad jos nije bio izaso I30 ja ti uzmem IX300 kojeg dan danas imam.
Kad stignem kuci motam mesec dana nigde ne mogu skontat da stilove pravim, kasnije sam saznao da ne moze, ima 4 user stila al mora da se negde drugo prave. Sad, sve ovo sto danas znam, radim i imam dolazi sa tog IX300. Na njemu sam prvi put naucio SEQUENCING, MIDI, MULTITRACK RECORDING, SYSEX, PC, CC, SVIRANJE, SOUND EDITING i sve muzicke termine i procedure koje danas znam, jednostavno taj sint je meni bio fakultet. I sad me zao da prodam jadnoga, samo stoji u ormar al neka ga za uspomen a mislim da je bilo najvece go%no od aranzera al zvuci solidno i dan danas.
Onako reko da podelim iskustvo.

Prvi moj sint je bio neki japanski MAIDHO, imao je neka vrsta portamenta al slican je bio na onome CASIO TONEBANK gde si boje menjao na onaj FADER sto povuces po zupcima gore dole.
Onda doso CZ101, pa KORG MS20. Dalje sam imao M1 pa T3 na kojima nikad nisam sednuo da nesto radim i naucim i jos nekoliko tako tih sintova.
Tek onda doso u USA i dalje da ne pricam vise, mislim da sam 80% postojecih sintova imao i naucio, naravno osim WERSI i te neke a OASYS radim cesto na njemu.

MOTIF ES
I30

EXTREME
BasariStudios je offline   Reply With Quote