Videti jedan post
Star 21.02.2009, 21:44   #63
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Tacno je to sto je rekao kolega tesla. Zna se sta se sme a sta nesme i takodje i ja mislim da je to jako prosta stvar, znaci samo treba odvojiti 10 minuta, procitati pravilnik i mislim da bi i najglupavijem coveku bilo jasno. E sad, naravno provokatora je uvek bilo i bice. Normalno da neces stavljati na javno da ti treba neki softver (piratska verzija) koji je u sustini skup ko djavo. Ali zato nikakav problem nije da procenis ko bi ti eventualno izasao u susret i kontaktiras ga na mail ili pp. Ja sam licno dobio jako puno pomoci sa te strane, i ni dan danas ne mogu dovoljno da se zahvalim kolegama koji su mi stvarno mnogo pomogli i dosta kvalitetnog materijala poslali. A ima i ona stara narodna "pamti pa vrati", i tim principom se i ja vodim i uvek kazem, ako nekome treba nesto sto imam, uvek cu rado izaci u susret i pomoci, poslati ili uplodovati kome sta treba. zato smo tu da se ispomazemo. Ali opet ponavljam, za sve postoji mesto, priv. poruke postoje, mailovi postoje, a (na srecu) ima jos dobrih ljudi.
yamahapassion je offline   Reply With Quote