Videti jedan post
Star 21.02.2009, 15:09   #7
gega
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
gega befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozdrav.
Hte bigh da napisem par recenica na ovu temu...
Nisam siguran da je to pravo resenje koje ste predlozili tj. zelite sprovesti.
Mislim na banovanja od po nedelju-mesec dana.
Sa jedne strane moderatori ocekuju da se svi draze pravilnika(sto je ok) sa druge strane
bi se sami mogli uhvatiti za uho i procitati text pre no sto stisnu na,,posalji,,
Time ne daju primer ostalima.
Ali nije mi namera da nekoga sada imenujem jer se ovde radi o opstem problemu na ovom forumu.....Sto znaci i ja pripadam ovde ...i ja licno pravim greske nenamerno razume se,sa tom malom razlikom sto sam za jednom na pogresno mesto postavljenu temu dobio opomenu na mjesec dana. (??)Kada prelistam forum,dize mise kosa na glavi koje
gluposti se pisu,gde se postavljaju pitanja i koliko puta se otvara tema na vec postojecu temu.Mislim da ovaj problem nece biti lako izkoreniti,i da nije samo do novih clanova. A sto se tice izjave kolege moderatora gdje odgovara na Nedimovo pitanje u vezi S.works-a ,,novi clanovi ,taman se prijave i zicaju sa download stvarima,, Moze biti da i toga ima ali ja cu da vam nabrojim odmah 6 moderatora koji imaju preko 100 downloada a nijedan do 5 uploada. Plasim se samo da u pokusaju da uvedete red na forumu ne postignete suprotni efekat.....Razmislite malo...
Sa drugarskim pozdravom Gega
gega je offline   Reply With Quote