kupio cigan loto tiket,dolazi kuci pred izvlacenje,daje zeni listic i kaze:drzi prati ovo,ja cu ti govorim brojeve,nem ja zivaca...i pocne izvlacenje i krenu brojevi..vice ciga: 16,a ciganka:ima, 22,ima,3,ima!ciga se vec uznemirio,tri pogotka..... 36..ima i taj....8...ima ima,sva srecna ciganka vice,cigi vec nije dobro,5 pogodaka......13.....ima i taj ima.....6 pogodaka,ciga vec ludi polako....i na kraju broj....6.....6?jel imam 6,pita ciga,a ciganka ce: e jebo se ti,precrto si ga

dolazi rambo u selo neko u bosni,sav naoruzan do zuba,postroji sve u dve linije,zene u jednu stranu,muskarce u drugu....kaze zenama:skinite se,okrenite se i naguzite,a tipovima kaze:sad cu da vam jebem zene,i povuce liniju ispred vrste,i kaze,ko predje ovu liniju,pokusa da spase zenu,ubicu ga na mestu...i krene rambo da jebe,jebe,jebe,kad cuje kikotanje iza ledja,okrene se...nista,jebe i dalje,kad opet cuje smejuljanje neko,okrene se...nista,nastavi rambo da jebe,jebe jebe jebe,zvrsi,kad se bosanci odvalili smejati......a rambo ce

a dobro koji vam je kurac,jebo sam vam zene a vi se smejete?kad ce jedan bosanac:aaaa rambo,a dok si ti jebo a nisi gledo mi sve nogom preko linije gazili