Videti jedan post
Star 18.02.2009, 09:12   #5
tonijo
Odomaćeni član

tonijo's Avatar

Registrovan/a dana: 17.04.2008
Mjesto: Slavonija-Hrvatska
Downloads: 1613
Uploads: 65
Rekao HVALA: 430
Zahvalili mu 28 puta u 24 Postova
Instrumenti: Genos2, Yamaha Tyros 5,Korg Krome,Honda TRX 400 4x4, RCF 735 MK IV, RCF 710 MK IV,RCF 905 ASII,KYMCO
Interesi: ATV DRIVE
tonijo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
tonijo pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

ok, hvala.
Dodato:
danas mi na probu biubnjar donosi Midi Quest 10, čuo sam o njemu dosta, ali sam SounDiver već upoznao, čujemo se,

pozz
Dodato:
Mogu ti reći prijatelju da MidiQuest radi, upravo sam ga spojio sa Extremom, i nekako mi se čini, možda čak i pregledniji na prvi pogled os SoundDivera, ne znam još ništa, evo učitavam samplove, pa ću ga u nerednih nekoliko dana pretresti da vidim što mi može pomoći, odnosno pojednostaviti stvari, puno si slažem splitove, pravim sounde, tako da mi je već dosta Touch Screnna, a i puno mi je preglednije kad na monitoru 19" otvoriš cijeli bank.
Dodato:
Mogu ti reći prijatelju da MidiQuest radi, upravo sam ga spojio sa Extremom, i nekako mi se čini, možda čak i pregledniji na prvi pogled os SoundDivera, ne znam još ništa, evo učitavam samplove, pa ću ga u nerednih nekoliko dana pretresti da vidim što mi može pomoći, odnosno pojednostaviti stvari, puno si slažem splitove, pravim sounde, tako da mi je već dosta Touch Screnna, a i puno mi je preglednije kad na monitoru 19" otvoriš cijeli bank.[/quote]
Dodato:
Mogu ti reći prijatelju da MidiQuest radi, upravo sam ga spojio sa Extremom, i nekako mi se čini, možda čak i pregledniji na prvi pogled os SoundDivera, ne znam još ništa, evo učitavam samplove, pa ću ga u nerednih nekoliko dana pretresti da vidim što mi može pomoći, odnosno pojednostaviti stvari, puno si slažem splitove, pravim sounde, tako da mi je već dosta Touch Screnna, a i puno mi je preglednije kad na monitoru 19" otvoriš cijeli bank.
Dodato:
Mogu ti reći prijatelju da MidiQuest radi, upravo sam ga spojio sa Extremom, i nekako mi se čini, možda čak i pregledniji na prvi pogled os SoundDivera, ne znam još ništa, evo učitavam samplove, pa ću ga u nerednih nekoliko dana pretresti da vidim što mi može pomoći, odnosno pojednostaviti stvari, puno si slažem splitove, pravim sounde, tako da mi je već dosta Touch Screnna, a i puno mi je preglednije kad na monitoru 19" otvoriš cijeli bank.[/quote][/quote]
Dodato:
Dodato:
A jesam se isponavljao!!!
Dodato:

Promijenjeno od tonijo (19.02.2009 u 16:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
tonijo Je trenutno online   Reply With Quote