Videti jedan post
Star 20.10.2006, 19:13   #6
marco
Odomaćeni član

marco's Avatar

Registrovan/a dana: 29.02.2004
Mjesto: Beograd / Србија
Godina: 40
Downloads: 1735
Uploads: 10
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 17 puta u 14 Postova
Instrumenti: Yamaha psr 9000
Interesi: muzika i zenske
marco befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
marco pošalji poruku preko ICQ messengera marco pošalji poruku preko MSN messengera marco pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Zavisi kako sredis klavijaturu. Ja slobodno smem da kazem da sam moju bivsu psr 1000 sredio da zvuci bas profi, i da se uopste nisam postideo gde god da sam isao. Samo treba sve da iznivelises i sredis. Ritmovi da budu jacine kao sto su fabricki (da ne bi morao da ih smestas po registracijama pojacane ili smanjene i main volumenu, nego da slobodno prebacujes sa fabrickog na user i obrnuto). Boje naravno prema user ritmovima. Sve fabricke koje koristis smestis u music finder i "krstis" ih onako kako tebi odgovara.I nema glava da te boli. Ako se malo poigras sa ekvilajzerima nece da zvuci suplje nikad. Jedino sto sam joj zamerao je mala polifonija. I onda kad napunis ritam maksimalno, kad prosaras solo zagusi se strings (ako ga ima u ritmu). A ako ga nema, a sva ostala mesta popunjena onda je sve ok.Sto znaci nemoj da stavis phr1 i phr 2 u ritam i ima sve da radi ko svajcarski sat. Ali zato je to sve ispravljeno na psr 9000
. Toliko od mene. Nemoj nikako da uzmes roland e 86 ili e 96, samo ces da se uvalis u go...
marco je offline   Reply With Quote