Ima mnogo neispravnosti u svemu sto se ovde prica. Jest istina da Amza koristi CZ al nije vazno kaki on sint koristi, vazno je kako svira, nije vazno da kaze E NEK UZME ON TRITON PA VIDECES, to ne igra nikaku ulogu, najvaznije je sta se cuje iz njegovih prstiju a ne kakve DIRKE on koristi. Druga stvar, Amzu znam licno i svirao sam snjime pre no sto je bio veliki muzicar, davno, 94 godine jos. On je improvizator, nista vise, nije on muzicar kao sejko, ja, ti ili ostali. On nema nikaki plan, tema, atmosferu i te stvari u neku svirku, samo mu daj improvizacije i to je to. Ja ne verujem da bi on ikad odsvirao svadbu bolje nego ja a i mnogo vas sviraca ovde, on ne poznaje pesme, on je svirac samo onim njegovim stvarima sto mu u momentu iz glave izlaze, nema nikakvu shemu u svoju glavu on. Dok Sejko Pasovski je skroz druga stvar, on se moze vec nazvati takav muzicar jel i jest a i vredi, covek je majstor da ne moze vise. Kome je Amza radio album il svirao??? Koliko ja znam nikome jos, samo svira sa onim sa kosova sto se non stop dere, Chita, to je sve a nigde forshpila, samo improvizacije.
Pozdrav
|