Tema: Tr - le
Videti jedan post
Star 10.02.2009, 13:06   #34
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@ jeftabg i kolege

Kolega, sve je stvar osobnog ukusa i odabira. U redu, ispravljači napona mogu ublažiti patnje korisnicima Tr-a i LE-a, ali opet nije to to. S obzirom na kakav-takav sampler i nisku cijenu, naravno da je TR popularan i cijenjen kod nas tezgaroša (kako kod koga). Ja samo iznosim mišljenje i osobnu vrlo nisku ocjenu za TR jer prvenstveno od instrumenta očekujem i tražim da me ama baš nikad ne izda na stageu.
Znači mora da radi bezprijekorno, da bude bez mana i da kad odlučim nakon 5-6 godina ekspatacije da ga se riješim da se od glazbala teško odvajam, tj da me za taj instrument vežu lijepe uspomene.
Eto, ja za LE-a i Tr-a to ne mogu reči bez obzira što se lijepo čuje (samplovi su mu jedini +) kad "radi". No neugodna iskustva su donjele kakav takav sud o njima i stoga bez obzira na sve neču promjenit mišljenje.
Nemojte mi sad pametovat da u kakvoj vukojebini sviram kad se bojim učestalih padova napona. Stvar je u tome da je zabrlo u ključnom trenutku, možda više nikad neče, al eto. A osim toga kako god sam se veslio ko malo djete kad sam ga donio ganz novog kući, tako sam i bio nesretan i razočaran kad sam vidio da ama baš ništa novog naspram LE-a nisam dobio više za krvavo zarađene pare.
Na meni kao starijem kolegi s dugogodišnjem iskustvom i super-moderaturu preostaje zadatak da vas mlađe kolege upozorim na moguče nedostatke i probleme koje biste mogli kao korisnik ovog i sl.instrumenta s kojim sam se sretao i imao prilike koristiti imati. No odluka o tome dal čete išta kupiti preostaje prvenstveno na vama. To je vaš novac i na kraju krajeva vaša stvar. Ne mogu nit ja nit bilo tko drugi ovdje vama naredit da nešto kupite. Savjet i kritika u vezi bilo čega od moje strane je uvijek dobronamjeran, a na vama je da odlučite koga čete slušat i čiji savjet prihvatit.