Videti jedan post
Star 09.02.2009, 07:52   #20
intersite
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 14.09.2008
Mjesto: bihac
Godina: 53
Downloads: 315
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijature
Interesi: muzika
intersite befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
intersite pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Ja sam PA 800 kupio par dana nakon izlaska na trziste(prva serija od 4 kom.koja je dosla u BiH) radi non stop svaki vikend,do sada nikad nisam imao nikakav problem.Doduse desio mi se jedan mehanicki kvar na tasteru ali mojoj krivicom(malo grublji nasrtaj prema klavijaturi i to sam sam rijesio)
Kupio sam ga u Artistu u B.Luci,naravno i tebi bih preporucio da uzmes novu klavijaturu ako si u mogucnosti,jer ipak godinu dana garancije nije malo.
Postoji knjiga koja dodje sa njim,ali i uputstvo u pdf ako ti je lakse citati na racunaru,treba to svakako procitati i prouciti,ne govorim ti napamet 20 godina sviram aranzere i kroz moje ruke ih je proslo jako puno.
Niposto i nikada ne ocitavaj tudji global,pa cak i ako je iz PA800 global nije babaroga da ga sam ne mozes podesiti z anekoliko minuta.
Pripazi na kondicioniranje klavijature(toplo-hladno),ne trpaj bespotrebne semplove i neprovjerene i neces imati nikakvih problema.
Sto se tice kvalitete plastike,tu ti vrijedi pravilo koliko para toliko muzike,mislim da za trenutnu cijenu ne mozes dobiti bolju masinu u globalu.
Moje misljenje kao nekoga koji se sa PA800 druzi od njenog samog izlaska je da je klavijatura odlicna u svakom pogledu i licno bih ti preporucio istu.
Puno pozdrava
intersite je offline   Reply With Quote