Videti jedan post
Star 08.02.2009, 16:19   #5
skoricnik
Moderator

skoricnik's Avatar

Registrovan/a dana: 19.05.2006
Mjesto: Backa Palanka
Downloads: 4091
Uploads: 22
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 177 puta u 167 Postova
Instrumenti: Ketron AUDYA5, Roland Fantom-S
skoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblick
skoricnik pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od zeko Pokaži Post
Dragi kolege,
mene zanima slijedece..Puno puta sam citao na forumu o kvarovima gore spomenute klavijature i raznoraznim problemima koji se javljaju s njom..A isto tako cujem i savrsene klavijature i prezadovoljne vlasnike..sinoc nakon svirke, izasao sam u lokal kod kolege i njegov Pa800 kaze vec 1,5 godinu radi besprijekorno..

E sad, vi koji malo vise znate o tom modelu i koji ga posjedujete, mozete li iznjeti ako postoji koja stvarna mana i ima li mozda koja caka pri kupovini tog modela ( znaci gdje ga kupiti, kakvog kupiti(nov/polovan), na sto bi se trebala obratiti paznja itd, eventualno vrijeme proizvodnje, ser.broj.. ).. jer dugo gledajuci po nasem forumu, msm da je ovo model koji je naisao na dosta problema ( vise nego drugi )kao i dosta pohvala..
Evo ovako kolega...Ja sam svoj PA800 kupio u oktobru 2007 godine. Jedini problem koji sam imao je problem sa RAM memorijom, ali i to je reseno jer je klavijatura bila u garantnom roku. E sad, nikada se ne zna kakav PA800 moze da ti zapadne. Moja licna preporuka je da kupis NOV, bas zbog garancije...Ako bas imas ponudu za polovan, onda se osiguraj pa trazi prodavcu da ti izda pismenu "garanciju",a ne samo da ga hvali kao radice ti 100% sve besprekorno bla bla...Ti dodjes kuci, a ono sint...Crkao RAM, ne rade dugmici (lupam...)...Zato je najbolje pri kupovini polovnog PA800 da trazis tu "pismenu garanciju"...Kad je prodavac potpise, onda si miran...Sta god da ti se desi, imas garanciju...

Pozz