Videti jedan post
Star 02.02.2009, 13:17   #29
RedStan
Početnik forumacije!

RedStan's Avatar

Registrovan/a dana: 23.10.2007
Mjesto: Zrenjanin
Downloads: 247
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijatura , bas gitara
Interesi: muzika
RedStan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
RedStan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Za "Amadeusvk "
Dimezije prostorije za režiju, posle akustičnog tretmana su: 4.80 x 3.5 m, gluva soba : 3 x 3.5m , relaks room. 3 x 3.5m.
U prethodnim postovima sam napisao da sam studio mogao uraditi od raspoloživih prostorija u samoj kući, ali da nebih mojima smetao ( a ni oni meni, a naročito komšijama ) od prostorija u samom dvorištu izvršio sam prepravke ( ostali samo spoljni zidovi ).
Primenio sam sva pozitivna iskustva naših kolega sa raznih foruma i onoliko koliko mi je moj budžet to dozvoljavao .
Naravno velika ušteda je što nisam plaćao majstore, već sam sve sam radio uz pomoć nekoliko drugara i kuma koji je po struci električar pa je sve kablove nove stavio i odvojio od instalacija u samom kući .
Između režije i gluve sobe ( u same zidove ubačene su plastične cevi - kanalice ,a posle zatvorene sa mineralnom vunom da nebi prenosile zvuk iz režije.
Na kraju da dodam da uložena sredstva nisu mala ( od hardvera sam dosta toga već imao ) , ali rezultat koji sam dobio prevazilazi sva moja očekivanja . Mogu da kažem da sam dobio prostor u kome može lepo da se radi ,a prva pesma koja je izašla iz mog studija je u dowload sekciji pa možeš da je preslušaš i vidiš rezultate i naravno volio bih da čujem kakvi su vaši komentari !
Veliki pozdrav- Rade !
RedStan je offline   Reply With Quote