Videti jedan post
Star 12.10.2006, 11:14   #3
yu-midi
Otac nacije

yu-midi's Avatar

Registrovan/a dana: 22.10.2003
Mjesto: Austrija
Godina: 51
Downloads: 1117
Uploads: 130
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: KORG Pa2x pro / TRITON Extreme
Interesi: Muzika
yu-midi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
yu-midi pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Mislim da je za pocetak Nedim pokusao da pojasni neke stvari sa PA800 cak je i nabavio jedan chlanak od covjeka koji je vec isprobao klavijaturu.
Jos mnogo ce o tome da se diskutuje i tome nema nikada kraja,ali jedno sam siguran da KORG nikada nece poveceti RAM memoriju za PA1x i da je ovaj najavljeni OS za dezembar moguce i poslednji.Nazalost i sam nerazumijem politiku od Korga ali vjerovatno ce uskoro da izadju jos neshto novije.
Sada koja je klavijatura bolja mislim da nije to u pitanju,dobre su obadvije ali za nashu muziku je velika prednost sa vecim sampling Ram-om.
Sada sto PA800 ima nove interne semplove od Oasys itd.. to za mene kao i za 95% muzicara nije bitno,posto se vecina sluzi sa semplovima kao i inernim pravljenim bojama.
Dali PA800 moze da zamjeni Tritona?
Nikada nije jedan aranzer mogao da zamjeni solo sint.
Triton ce i dalje da privlaci paznju,jer da nije tako nebi oni izdali sada i novu seriju TR.
Jedno je sigurno!
Sve zavisi koliko se vremna ulozi za rad na klavijaturi i koliko covjek sam pokaze interesovanja da upozna sve mogucnosti.To je neshto najbitnije kako bi zadvoljli nashe potrebe.

Pozdrav
yu-midi je offline   Reply With Quote