Tema: koliko para
Videti jedan post
Star 26.01.2009, 11:00   #9
champion
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 11.08.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
champion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

"Kakva harmonika mora biti da bi popravak bio te pare?
I da je Piginni ili Armando bugari sa konverterom 5gasne ne moze tolikokostati?!?!?!Mozda je majstor malo skup, ne znam odkle si?"
Harmonika je stara Dallape Trogasni oragantone. Popravak je radjen direktno u Italiji, a bila je propala totalno. Znaci presvlacenje korpusa, novi mijeh , tastatura .... i da ne nabrajam dalje - jednom rijecju sve je na njoj popravljano. Zato tolilka cijena i nije skupo s obzirom na totalno lose stanje harmonike. Bila je u fazi raspadanja. Osim toga ne smijemo zaboraviti da je na zapadu drugi standard!!! Ne mozemo porediti cijene stimovanja u HR I Madjarskoj i u zapadnim zemljama! Na zapadu je samo stimovanje 400- 600 EUR. (skuplja satnica)
Sto se tice Gradic Veselina, to da je radio u Guerriniju 30 god. je totalna dezinformacija. Kako ce raditi u guerriniju kad je imao tridesetak god. radnju i radio u Sl. Brodu. Ne moze biti u Italiji i u HR istovremeno. Ja covjeka osobno poznajem. Meni je pricao da je bio jedno krace vrijeme oficijelni serviser guerrini harmonika, pa su se razisli zbog nekog nesporazuma u vezi placanja! A i to da je odrzavao harmonike Branimiru Djokicu je djelimicno netacno. Meni je pricao da je Branimir Djokic jednom navratio u radnju kad je bio na nekom koncertu u blizini u vezi nekog kvara sto mu se na koncertu desio. To je isto kao, sto sam susreo par tipova koji tvrde da ih je ucio Jovica Petkovic. I ja ih onda pitam koliko dugo su ucili kod Jovice, i pri tome ocekujem odgovor bar par mjeseci ili par god. a on mi kaze bio sam 2 puta kod Jovice. Isto tako ako je Branimir bio kod Veselina 2 puta to ne znaci da mu je on odrzavao harmoniku. Logicno, ne? I na kraju logicki: zasto bi Pavkovic i Djokic nosili harmonike u hrvatsku, kad imaju u Beogradu mnostvo odlicnoh majstora???
champion je offline   Reply With Quote