Znas kako kolega svirac007 sto se tice tih ogromnih svadbi po 700 ljudi to sam poceo da izbegavam, mislim moze al to kosta extra zato sto u velikoj masi se dosta profula ljudi koji neplacaju pesmu, ono u guzvi aj jednu-dve pesme, neki placaju a mnogi se svercuju, tako da kad tako nesto naleti odma dupla cena pa sta bude preko, a ove manje svirke tu ima para i nema muvanja da ne plati pesmu tj. da se neko prosvercuje. Ipak ko nema imalo obraza da trazi pesmu i neplati a ostali svi daju onda tu krene prica medju gostima evo trazi i neplati mada i oni sami izmedju sebe prozovu takve tipove, tipa "trazis aj izvadi neke pare"..."mi placamo sta si ti pametan"...znas i sam klasika, oni to sami resavaju, mada su naj sladje svirke do 50 gostiju, brzo ih ispostujes i para jos ako je odabrano drustvance ..
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od milanche007
Rade gde si se setio Rajka horizonta,hahhahahaha...
|
aaaaaaaaah rajko, rajko je lud ko struja, ma slusao sam ga u sto puta dok sam radio sa bendovima na terenu, on ti je klasican show man ono ludovanje po sali, bini, sisa metlu, pravi pizdarije, mada je tp preterano. Al aj cisto sam naveo da netreba ici iz krajnosti u krajnost.