prijatelju, veruj mi psiha je cudo, ako si ti namrgodjen i ozbiljan i gosti su onda ozbiljni znaci imas distancu i kao drzis do sebe, to neide pnda dobijas djon, znaci opustena varijanta ne sad kao da se spustis nisko kao dj krmak ili rajko horizont (sisa veslo na bini, visi naopako kao slepi mis...) nego samo kez, i zezanje poslusas svakog, znas ljude udri po zezanju...i prolazis garant i kralj si za njih nema dalje nemoras ni da sviras extra, jos ako i sviras do jaja onda ti nema ravnog, nemas mira od njih. Samo lete komentari pozotovni, extra svira, peva, zabavljac...razumes i gotivan si kod ljudi. Onako kazu dobri su mada ima nesto neznam sta...ili preozbiljni su ...nemaju pojma...kad imas zezanje i druzenje to znaci da imas i kontrolu nad njima, jer te znaju kao veselog i zajebanta pa i nece ni naj pijaniji gost nista, kad snimis da je pijan samo ga pogledas nasmejes, pridjes malo ga saemiras moze samo da izvadi zadnji dinar i normalno ispostujes ga maximalno, e da vidim tog koji ne izvadi pare.

Brate nikad nisam zanemario ni jednog gosta od novorodjenceta do dede od 100 godina, sve to u poslu ima svoje pozitivne strane, kad pridjes onom naj manjem pa obratis paznju

znas ima tu .. mada netreba ni da dopusti covek da te zgazi neko nekad moras malo da drzis do sebe, al kao sto sam reko cim vidim prvu novcanicu znam kakva je tezga i sta dalje da radim, mada dovoljno mi je da trazi dve pesme i znam gde se nalazim posle ga samo gadjam u glavu, ma neznam kakav da je uzmem mu zadnje pare sto ima.