Sto se tice sujete hm, nisam neki od sujetnih igrca, naravno pogodim sto bi se reklo "direkt u chelo" sa cenom dobro a posle sta bog da, mada sam primetio nem pojma dal ste i vi gledali prva novcanica koja padne od tog zavisi sve ostalo, to sam studirao jedno godinu dana onako najrealnije posmatrao sam ljude, radeci kao pevac po raznoraznim svirkama...svadbe......ispracaji...recimo ako prva novcanica dodje od 1000 dinara npr. Sledeci koji hoce da da neki dinar ili euro sramota ga ako vidi na mikrofonu tu novcanincu da izvadi manje, jedino ako je neki dzukac koji koji je dosao da provicira ili nema bas pare. mada ko ima imalo oko moze da "snimi" gosta u kakvom je stanju, mada sve zavisi i od samih pevaca kako se postave prema gostima, ono odnos jedan prema drugom (postovanja) i normalno sve kroz tesku zajebanciju, druge nema, ako je neko pa suvise ozbiljan onda su gosti jos ozbiljniji i desice se onda situacija da trazi gost pesmu pevac kazen neznam, onda ce normalno dobiti djon u glavu u obliku pitanja "pa sta onda znas"? e u tom slucaju, kez na lice samo zezanje 300 na sat i mora se dobro proci i ako se zadesi da slucajno nesto neznas, kroz tu zajebanciju si vec animirao malo gosta i on sam kaze ma care nije bitno samo cepaj, a vade pare i nista netraze

moj je neki stil da ih ja navedem na svoju vodenicu tj. da igraju igru kako im ja nametnem a ne kako oni hoce, onda tu nema kontrole, ovako ih kontrolishem ja kako se meni svidja. Ljudi napisa knjigu, ostavicu da nesto vi dopisete, a ako ima potrebe pisacu ako ne kazite

ahahaha