Videti jedan post
Star 19.01.2009, 17:28   #8
ivan tr
Drugar foruma

ivan tr's Avatar

Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
ivan tr befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo i ja da se pohvalim. Dao sam tr i pa 80 u zamenu za pa 800 sa garancijom iz sky. Prekjuce sam gauzeo. Kad sam ga kupio odmah smo ubacili set na licu mesta i ja primetim da neke boje po malo prste a i ritmovi. Medjutim posto se nisam bas mnogo razumeo u pa 800 ispadne po recima prodavca da sam ja na mestu bubnja postavio neku boju pa se zato to desava. A i reko mi je da je set radjen na o.s 1.6 a ona je imala u sebi 2.0 pa zbog toga ne odgovara tom setu taj o.s. I ja mislim da je to tako i odem kuci. Kad sam stigao kuci nista s nista. Fabricki ritmovi krce i semplovi, usb ne prepoznaje klavijatura. Ja ubacim 2.01 o.s pa ni ti ne pomaze, pa i 1.6, pa ista situacija. Pa se onda jos nesto zajebe pa se samo cuju semplovi a nista fabricko. I ja vratim klavijaturu i ovaj mene okrivi kako sam ja sjebo rom i ram memoriju. Sreca da sam imao garanciju i da nije u medjuvremenu prodao moje klavijature. Pa mi vrati moje i pa 800 ostane na servis pa ce da me zove za mesec dana da mi javi dal je popravljena pa da mi je vrati ili da mi da drugu. Ali pravo da vam kazem ne uzima mi se nazad sa servisa a i za drugu cu da razmislim jer sam se mnogo opekao.
ivan tr je offline   Reply With Quote