Opet prepucavanje,mora da je to sad često pred Novu...
Haretti,imo sam PA50 prije neg mi je stigo PA80 i stvar je ovakva...
Jedno 80% Soundova,Boja ili kako ti nazivaš farbi (moreš reći i Sadolin),je pravljeno od INTERNIH soundova tj tvorničkih Korgovih boja koje su napucane na PA50,60,80...
TI soundovi,koliko sam te razumio za te se ide,zvuče ISTO kao i kod PA50,60 ili 80-NEMA RAZLIKE...Dakle onaj sempler kod PA80 je samo da mu nabudžaš koji RealDrum,ili JV Kit,i možda koje dobre harmonike ako ti se korgove ne sviđaju premda Korg ima daleko najbolje interne harmonike.E sad,to je sve super i fino i nema tu dileme,ali JV stil se ne može odraditi bez pravog JV Drum Kitt-a.Bilo je tu par kittova pravljen iz Korgovih udaraljki koji bi trebo da posluži kao JV kit,međutim ipak se čuje da to nije to-nekako je zvuk previše limen premda za slabog slušaoca to je čisti JuVe...Al nema veze,ko nije toliko zahtjevan može da sa PA50 odradi čuda,samo treba imati volju.I još jedna stvar,PA50 i PAa80 NIKAD neće na ozvučenju da izlaze jednako...Dakle obe kad ih napucaš sa istim setom (apsolutno bez semplova),PA80 će još uvjek da bolje zvuči samo tako,jel ima napravljen bolji izlaz.Sve je stvar izrade i tehnologije.pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|