Videti jedan post
Star 26.12.2008, 05:32   #80
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Taman posla kolega da se nas dvojica svadjamo...to stvarno ne bi imalo niti smisla niti potrebe...ja sam pitao samo za pojasnjenje tvog posta posto mi se ucinilo da postoje neke razmirice na relaciji sa Nedimom a smatram da mi to nismo duzni da citamo,to je sve...a opaska za to da jedan moderator ovoga foruma treba da sluzi kao primer je mislim na mestu,slozices se sigurno...a ti svakako jesi jedan od njih...

.................................................. .................................................. ...

A sto se tice kritike ili motivacije mladih muzicara,ne znam kolega u koju grupu po godinama pripadas ali ja sam vec presao u tim "veterana" i nakon dvadesetak godina bavljenja ovim poslom pronasao sam carobnu formulu za neutralisanje umora na svirci...naime sasvim slucajno sam kroz odredjene analize primetio da svima nama dobro poznati prasak za pranje vesa marke ARIEl ima odredjena svojstva u smislu odrzavanja dobre forme organizma,bez stetnih pojava kakve izazivaju na primer RED BULL po krvni pritisak ili recimo Viski po novcanik...dovoljno je samo kada osetite umor da pomocu malo praska i malo maste nacrtate jedan maleni crtez na stolu u obliku recimo violinskog kljuca ili necega slicnog i da prvo kroz jednu a zatim kroz drugu nozdrvu sve to udahnete u vase sinusne kanale...vrlo brzo umor nestaje...

Evo ja sam prilozio sliku svoje koleginice u trenutku kada "odagnava umor" pa se mozete i na taj nacin uveriti u istinitost ovoga sto pisem...hvala...

P.S. Malishani...ovo nikako nemojte probati kod svoje kuce...
Grafički Fajlovi
File Type: jpg ariel.jpg (53,2 KB, 14x skinuto)
Highslide JS