Videti jedan post
Star 26.12.2008, 02:07   #78
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Citat:
Originalno postovano od Alix Pokaži Post
Ma i nije Zuki tako...
Evo neki od nas se sjećamo kad je Blatusan-La Alen stavljo svoje demo snimke Korga PA50...
I nisu bili Bog zna šta,ali KOLEGE smo ga hvalili i davali mu motivaciju dok je gospodin Nedim piso kako ništa ne valja,hajde idi uči svirati i ne znam ti ja šta...Čak se sjećam i reakcije Alena kad smo pričali na MSN i koliko je bio uvrjeđen što ga Nedim poniziva i provocira...Ali momak je bio uporan i potuko tog iston Nedima BEZ studija,sa običnim Korg PA50 i na Nedimovom području...Danas Alen rastura taj stil u nulu,možda čak jedan boljih solera na forumu...Još sad kad je nabavio TR-a da ne pričam...I nekad te kritike mogu dati nekome dodatnu motivaciju da se potrude i postignu neštu u muzici...pozdrav!
Ja sam podebljao par rečenica čiji mi smisao nije jasan pa bih molio samo da mi kolega Alix pojasni...je li ovde Nedim neko ko je predmet teme ili Blatusan...ili neka "interna razmirica" medju njima...zašto ovakve priče ne ostavite za PP...bar bi kolega Alix ti trebao da služiš za primer drugima,a ne da ostavljaš ovakve komentare?

Hvala