Videti jedan post
Star 23.12.2008, 20:14   #63
Millan
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!

Millan's Avatar

Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
Millan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Tema ne treba da ide u lock, zasto.....normalna i zdrava diskusija...
Kao prvo, rekao sam da izbegavam da radim sa kolegama koji imaju jos neki posao... Ali, ne iz razloga kako ko svira i koliko ima vremena za vezbanje, to je najmanje bitno. Vise volim da sviram sa losijim muzicarem a da je dobar covek, nego sa nekim ubicom, a da je smrad i da svirka ima neku tenziju, da unosi negativnu energiju...
Drugo, nije mi toliko bitan ni finansijski momenat. Svako se svojim radom i trudom bori da zaradi sto vise, i ja koji ne radim nista drugo osim svirke, i onaj koji ima posao, pa i onaj sto pusta fajlove i sa sve nas ima mesta i posla...
Meni je najgore ne profesionalno odnosenje prema poslu. X puta sam doziveo da bubnjar spava za bubnjem, da gitarista na svadbu dodje oko 15h jer je radio prvu smenu, a mi ostali dosli u 9h... Eto u cetvrtak sad radimo neku proslavu koja je trebala da se zavrsi u 18h, medjutim drustvo se zapilo i teraj dalje, kad oko 20h, pevac se pokupi i ode..., jbg radi covek u pekari... A, takav je nas posao, nikad unapred ne mozes nista da znas. Taj dan kad radim(sviram), ceo je rezervisan samo za to i nista vise, osim naravno ne daj Boze da je nesto hitno...
Millan je offline