Ova tema je otisla podaleko i ako uopste nije bila namenjena ovoj raspravi,ali mislim da je ovo pravi tok!Ja sve i da hocu da radim u firmi i da sviram nemogu,ja godisnje ljudi predjem po 100000km,uglavnom ih ja odvozim sam posto u mom gradu radim jednom nedeljno ili nijednom!E zamisli sa taj rad veceras idem za NS,vozim oko 4,5h - 5h pa onda se montiram i odradim svirku od 3 sata pa cekam da se malo isprazni lokal pa onda pakujem opremu i krecem nazad kuci,opet vozim naravno jos 400 km!Ja sve i da imam posao ne bih mogao da stignem na vreme a i kad bih stigao znas kakav bi bio na radnom mestu,smesno da opisujem a vec sutra uvece na primer moram za Podgoricu ili slicno,uopste nije bitno gde!Ako bi se odlucio da zivim od firme slaba bi mi vajda bila od plate 250-300e a posla u Novom Pazaru nema za muzicare!Radim ono sto najbolje radim i ono za sta sam se i skolovao i mucio i ulozio dosta truda,zivim samo od muzike dok budem mogao da tezgarim,kad ne budem mogao to da radim otvoricu prodavnicu prehrane a ja cu da se zabijem u studio i opet cu biti u najuzoj vezi sa muzikom!Znaci samo covek treba da se odluci sta ce i kako ce i da se nikada ne predaje