Videti jedan post
Star 23.12.2008, 15:11   #41
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Što se tiče POSLA i SVIRKE...
Tu se prijatelju NEĆEMO složiti NIKAD i bez veze se sad prepucavati...
I ja i Dejan radimo u firmu i tezgarimo non stop...A kvalitet neću da govorim,o tome neka govore gosti koji nas dolaze slušati u kafani...Inače realno gledano,Dejan je varilac a ja računovođa-2 različita svijeta ali kad skupa radimo dajemo maksimum od sebe i gazda je prezadovoljan...Dolazilo je njih par muzičara koji više ili manje ŽIVE od muzike i koji su članovi Yu-Midi.com ali im je gazda reko da im ne treba druga muzika i da je sa nama prezadovoljan iako je bilo ponuda da rade za manju dnevnicu od nas...Nama u nije u biti da zaradimo,već da UŽIVAMO u muzici...Za mene nije muzičar onaj koji gleda samo kako će zaraditi s njom,već onaj koji u njoj uživa i izvuče dobar bakšiš-to je njegova sposobnost izražavanja...Što se tiče tezgi odsad smo odlučili da ZAVALIMO cifre,jel treba se polako dizati sa nizkobudžetnih tezgi,a ionako imamo sad zagarantovan poso cjelu 2009-tu godinu,ali batke kad nemaš redovne svirke tad moliš Boga pošto-poto da sviraš,samo da se šta radi,znam ja to sve-prošo sam i period kad NIGDJE nisam radio u firmi i pošo da živim od muzike...Zato ipak mislim da ne treba PODCJENJIVATI i brukati "firmadžije" jel sam i ja jedan od njih a hvala Bogu odradim sa Dejanom poso na nivoju profesionalnosti...Bez zamjere i svađe,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline