Videti jedan post
Star 22.12.2008, 19:25   #19
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Rec muzicar je sirok pojam i uopste se ne misli samo na to kako svira!Podjenako je bitno i kako se ponasa,kakav je kolega i covek,kakav je za ovo i kakav je za ono...Radio sam i u bendovima i sa jednim muzicarem i solo i prosao sve moguce kombinacije na sceni,jos jedino sto nisam radio u operi i dosta sam stvari skuzio iz iskustva!Upoznao sam ljude koji idu od tezge i tezge i traze harmonikasima da sviraju kolo ili dva tri i onda ceo zivot navezbo covek 5 kola i ubije ih kad ih svira,posle toga ga zovnes na svirku on ne zna sta ga snaslo jebala ga kola!Daj bre svi mi imamo negde gde smo slabi negde gde smo mnogo jaki i treba da se pomirimo sa tim!Mnogo ljudi sam upoznao sa foruma licno i imam mnogo prijatelja sa ove stranice,i dobrih i losih muzicara i virtuoza i studiskih mahera i totalnih neznalica ali nikada ih nisam prozivao ovde javno i uopste nemam nameru da to radim!Verujem da ni Ivan nije imao losu nameru