Videti jedan post
Star 21.12.2008, 16:50   #7
josipv
Odomaćeni član

josipv's Avatar

Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Croatia VT.
Godina: 42
Downloads: 545
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 27 puta u 25 Postova
Instrumenti: Kurzweil pc3K6,Korg Kronos 1
Interesi: Muzika,automobili,automehanika
josipv befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
josipv pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Shure wh20xlr

Evo da kazem i ja da sam jucer imao prvu svirku sa novim WH20XLR kojeg sam prekjucer kupio,mogu reci da sam i zadovoljan i nisam,do sad sam pjevao na betu 58A i bio ptupuno zadovoljan,no razlika se u zvuku naravno osijeti,Na beti mi je sve bilo podeseno na sredinu,dok sam na Wh20 morao bas staviti skoro do kraja a sve ostalo je bilo na sredini,znaci nuli,i morao sam ga pojacati i to hebacki,znaci slider na 0 a gain skroz na 3h da bi dobio onu snagu koju sam imao na beti,problem je bio prvi set dok se nisam malo priviako jer ako se ne podesi pravilno mikrofon stalno bjezi ispred usta,i nakon poduzeg seta pocinje bolit glava od stiskanja onog metalnog okvira,sve su svemu koliko je praktican toliko je i nepraktican jer moras pazit izmedu pjesama sta pricas i skim....,.....ali sto komadi sada padaju pa to je strava,dok sam imao betu tu i tamo, ali jucer ljudi moji za ne povjerovat,malo-malo pa neka nesto hoce pitat.....

Znaci svi koji nevolite ili nemate potrebu za bass-om na mikrofonu ovaj je mikrofon poprilicno dobar,ali za onoga tko voli bas na mikrofonu ne preporucujem ga jer mu to fali,sve ostalo ok.i da napomenem:nije bilo nikakvog distorziranja i li bilo cega prilikom pjevanja ili ispjevavanja!!!