Videti jedan post
Star 16.12.2008, 13:02   #79
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

O Ketronovim mogučnostima sam davno pričo (prije 4 godine) kad 95 % ovdje prisutnih nije ništa drugo priznala i poznavala osim KORG-a, Yamahe i Rolanda.
Čak je i Nedim bio naspram Ketrona i njegovih mogučnosti sumnjičav i strašnio inferioran. (Neđo, nemoj samo da potražim taj post i repliciam ga ovdje). Ja sam shvatio da je Ketron močan stroj još kad je na tezgama prduckao MS100 i potom X1. O SD1 da ne pričam, jer ga dan danas niti jedan aranžer iz generacije savršenstvom ritma nije dostigo (čak niti Pa2X, niti Tyros II, a kamo li E-80)
Sad svi hvalite taj hebeni Ketron Audyu. Istina, synth je space shutlle, za poluprofesionalce nema ništa bolje, pogotovo za nas tezgaroše. No, ta Audya je tek jučer stigla u Music shop (nedaleko od mene) u Hrvatsku, a najavljuje ga već pune 2 godine kako samo što mu nije stigo. Naravno, svi muzičari i quazimuzičari u krugu 200 km su išli da demostraciju "probnog" primjerka Audye (koji mu je Ketron dostavio). Naravno, iz principa nisam išo, ai čim je probni, daleko je to još od serijskog modela. Nit sam imao vremena, al kolege su mi vjerno prenjele dojmove. Trenutno u njemu je doslovce još "mačak u vreči", i to je doslovce još DEBELA Beta verzija klavijature. Mislim da će Ketron dok stavi Audyu total u cakum-pakum stanje bankrotirat. Svi ovi demosi su rekla kazala, i najinteresantnije je kako da niti jedan dosadašnji "probni" primjerak nema taj famozni demo s Youtube-a u sebi.
Cijena od 4200 € nije toliko nit napuhana, al za taj novac očekujem da u sebi ima sve kako da se izrazim i Pa2X i M3 (koliko oba koštaju), al Audya to nema, il barem E-80 i najnovijeg Fantoma, jer kako je najavljivan to u startu mora imat.
Znam da vam zvučim užasno prepotentno i da vam već svojim argumentima idem na qrac, al kolege samo ću jedno reč na kraju : Meni nitko ne može garantirat da je ovaj video link s you tubea slika Audya, ton netko sa strani na gitari. Tek kad sam sjednem za njega i to dobijem van, onda vjerujem. Do onda sam nevjerni Toma.
I samo još da malo bocnem (ne mogu izdržati) : Neđo im radi ex-Yu i orjental stylove, a siromah još nije nit dobio klavijaturu u ruke. Mi je prije 2012 g. nećemo vidjet u obliku predviđenom za naše tržište

Promijenjeno od kreso (16.12.2008 u 13:19 sati)
kreso je offline   Reply With Quote