Odgovor na Temi
Zasto Vecina kupuje Korg? Evo zasto prvo ko prvo sve zavisi sta hoces ja sam radio sa Rolandom Va76 i GEM WS1 Arranger posle sam resio da probam nesto novo i kupim sebi PA80 zaljubim se u klavijaturu zbog dobrih boja, lako je da se naucis da radis sa klavijaturom, zvucnici mi bas onako pravo prijaju za usi. ma sve ma mozes ti da imas 200.000 dollara vrijednosti instrumenata ako nisi stvoren za nesto ne pomaze buraze niti Roland niti Korg ma nista. Uglavnom mogu samo reci jedno imao sam priliku da idem na ciganske svadbe u PEC na Kosovo gde sam ja rodjen i gledao sam sta rade ljudi na neki mali synt za djecu i Casio cz101 sta rade ljudi da poludis jer poznaju muziku, ritam,chordove, scale, improvizacije, poznaju instrumente gde koji ide, poznaju kako treba da odsviraju nesto da to bude to. Danas sviraju ljudi sve i svasta slabo ko to oseca ali uglavnom ne znaci nista kakvu klavijaturu imas vazi kako je koristis i sta si u mogucnosti da napravis od nje da zvuci to je to.. Ali ja personalno preporucujem da kupite KORG-ove Instrumente jer stvarno su kvalitet i super za uzivo svirke.
toliko od mene.. Evo sad nadam se da ce da me napadnu neke kolege da nisam u pravu sto sam rekao heheheh ali nema veze
Cao
Enver iz New Yorka
|