Najveci problem svih korisnika pa serije je to sto ne citaju upute dane od proizbodjaca Korga.,,70% posto modela pa800 koji su pokvareni je zbog nepravilnoga rukovanja,kao sto je ubacivanje globala pd pa1x,koji je smrt za pa800,pa800 je jako osijetljiv na promijenu temperature i vlagu,znam da mi svi korisnici pa serije ocekujemo kvalitetan i izdrzljiv instrument,ali zato se moramo pridrzavati pravila,ja imama pa800 vec 2 godine,znaci medju prvima,prosao je tonu setova,ali bez globala.i savrseno funkcionira i danas kod covijheka kojem sam ga prodao..sad imama vec 5 mjeseci pa2x..isto bez ijednoga problema.Ljudi moji shvatite da je korg sa os 1.6 u u uputama napisao da je obavezno ponoviti spremanje user dk da bi presao u novi format.ali nitko to nije uradio i zato sad imaju problem sa os 2.0.Znaci pozvati os1.6 i samo spremiti svaki user dk ponovo i spremiti takav modifokovani set,ubaciti os2.0 i sve ce perfektno funkcionirati.Znaci sami smo krivi za ovaj problem zbog neupucenosti o instrumentu.Lijep pozdrav
|