Videti jedan post
Star 07.12.2008, 02:15   #16
Perce19
Početnik forumacije!

Perce19's Avatar

Registrovan/a dana: 16.04.2004
Downloads: 2398
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Perce19 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Perce19 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Najveci problem svih korisnika pa serije je to sto ne citaju upute dane od proizbodjaca Korga.,,70% posto modela pa800 koji su pokvareni je zbog nepravilnoga rukovanja,kao sto je ubacivanje globala pd pa1x,koji je smrt za pa800,pa800 je jako osijetljiv na promijenu temperature i vlagu,znam da mi svi korisnici pa serije ocekujemo kvalitetan i izdrzljiv instrument,ali zato se moramo pridrzavati pravila,ja imama pa800 vec 2 godine,znaci medju prvima,prosao je tonu setova,ali bez globala.i savrseno funkcionira i danas kod covijheka kojem sam ga prodao..sad imama vec 5 mjeseci pa2x..isto bez ijednoga problema.Ljudi moji shvatite da je korg sa os 1.6 u u uputama napisao da je obavezno ponoviti spremanje user dk da bi presao u novi format.ali nitko to nije uradio i zato sad imaju problem sa os 2.0.Znaci pozvati os1.6 i samo spremiti svaki user dk ponovo i spremiti takav modifokovani set,ubaciti os2.0 i sve ce perfektno funkcionirati.Znaci sami smo krivi za ovaj problem zbog neupucenosti o instrumentu.Lijep pozdrav
Perce19 je offline   Reply With Quote