Videti jedan post
Star 26.08.2006, 00:06   #3
nikdejan
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Verzija koja se moze skinuti i za koju sam ja dao link na rapidshare jeste 1.5.85.Medjutim, nju je moguce upgradovati sa upgradea koji su na zvanicnom sajtu Forte-a.
Evo linka za upgrade http://www.brainspawn.com/products/forte/?op=download
Dakle, posto na rapidshare imate 1.5.85, na ovom linku imate prvo upgrade u 1.5.86 pa onda u 1.6.92 i na kraju u 1.6.94.
Koliko se meni cini, u upgrade-ovima nema nekih krupnih poboljsanja, samo neke olaksice u vezi sa interfejsom, u vezi sa boljim pregledom akcija po scenama i nov moderniji izgled. Uz to, kazu da su i sredili neke bugove, koje ja nisam do sada ni primecivao. U svakom slucaju, treba upgradovati, posto je za dz .
Ne bi bilo lose da onaj Forte sa rapidshare i ove dodatke neko sa dobrom vezom uploaduje na zajednicki mail.
Adrijane, voleo bih da mi nakon sto isprobas oba programa kazes koji je od njih bolji po tvom misljenju. Cuo sam neka misljenja o tome da je Forte bolji. Ja sam isto prilicno zadovoljan Forteom, ali mi nekako tesko radi (verovatno je to zbog svih VST instrumenata koji se ucitavaju). Zauzece procesora koje pokazuje takodje je prilicno veliko u poredjenju sa recimo Chainer-om, mada izgleda da tu postoje neke razlike u tome o kom zauzecu procesora se ustvari radi.
Forte izgleda pokazuje neko ukupno zauzece procesora i ono sto se ocitava na Forteu isto je sa onim sto se ocitava u Task Manager-u. Dok u chaineru pokazuje nesto drasticno manje, cak i kada su oba programa i task manager otvoreni istovremeno, Forte i TM pokazuju recimo 50%, a chainer 6-7%!?
Ja sam poceo da skidam V-Stack i sa dial-up-om ide strasno sporo, pa bih voleo da znam da li ima potrebe da to radim.
  Reply With Quote