@Marco7-Pogledao sam malo po netu i ova kombinacija mi se bas dopada i verujem da to radi vrhunski,medjutim,malo mi bode oci to sto je iz tri komponente(mix.+snagas+alesis),sto znaci opet neki kablici i spajanja(ali vec razmisljam o tome da se to spakuje u rack i nema spajanja svaki put i
spocetka).
@rskoc-Radio sam na 4 Bosse stubica i 4 dupla bass bina+suva 1000pm Dynacord.Najbolji ton u mom zivotu.Smrtonosna prica.Ali covek je to sve platio oko 12000e(iznajmljivanje 100e,za svadbu).Extra ali pre,preskupo.
@caka012-Nikad nisam radio na Phonic.Deluje mi o.k.po karakteristikama.Finansijski,veoma prihvatljiva opcija.Zanima me kakav je efekat na toj mixeti(eho,hal-sta vec ima i kako to zvuci).Cini mi se da je to veliki problem kod dosta mixeta( i sam PM600 ima samo jedan efekat,a vecina nas je navikla na kombinaciju eho+hall).
@Vaxter,@zeko-Ubih se googlajuci ali ne mogu da nadjem cenu za ovo cudo.Prakticno je da nema dalje a ako moze da zavrsi posao za do 60 ljudi,t.j.prostor oko 100m2,onda je to prava stvar.
|