Videti jedan post
Star 26.11.2008, 17:39   #2
vladimir68
Ovaj baš voli da kuca

vladimir68's Avatar

Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
vladimir68 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pa recimo ono pod 3.A sam si naveo da ˝......kao pjevač....˝ .Ok.A dali ćemo se složiti da ima dosta pevača koji lepo pevaju ,imaju odličan repertoar pesama a neznaju ni jednu pesmu da odsviraju na bilo kom instrumentu,a imaš i obrnuto gde ljudi perfektno sviraju ali im pevanje baš nije jača strana.E zato neko svira(ne pušta play-back) sam (one man-bend) a neko u bendu,..........ili bilo koja već kombinacija.Mada i u muzičkoj školi je solfeđo kao poseban predmet i notne vežbe se vežbaju na ovom ili onom instrumentu.(dobro i solfeđo obuhvata pevanje po notama.....).Gde su onda tu fajlaši? Ti sebe svrstaj gde misliš.Možda bi i mogla da se pravi komparacija pevač-muzičar (Dali je Pavaroti bio pevač ili muzičar?a recimo članovi filharmonije dali su pevači ili muzičari?).Dobro mi recimo ˝tezgarimo˝(ne svi, ima nas i profi).Ali da neširimo temu.Lično mislim fajlaš nije muzičar.(To neznači da među njima i nema muzičara a fajl koriste kao ˝manju liniju otpora˝ ali to se uoči na samoj svirci,.....)

Promijenjeno od vladimir68 (26.11.2008 u 18:42 sati)
vladimir68 je offline