Videti jedan post
Star 24.11.2008, 01:04   #14
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

TO sad šta rade ljudi to je drugo...
Međutim taj "grandovski" i "glodovski" stil kojeg svi preziremo i pljujemo radi dotični Perica Zdravković...Isto i pjesma JAČI NEGO IKAD meni ne valja apsolutno...Jel to taj "poklon" kako Dragana naziva slušaocima Južnog Vetra?Vala nije nit će biti jel nema ni 1% onog melosa...A što reče Sejo upala prodaja i ostalo---Pa kako neće kad je ovaj prokleti rat sve rasturio pa normalno da je svakome upo promet,to je logično...Premda ruku na srce,material kojeg je radio Perica do 2000-te godine---VRHUNSKI...Iako sam bio uvjek pristaš "južnjaka" ne mogu poreći da ne obožavam albume Nine,Dragane,i ostalih jel je material vrhunski odrađen iako nije JuVe stil,ali opet nije to prolazilo kao onaj stari JV...A najžalosnije od svega ovoga je činjenica da sa ovakvom tehnologijom kojom raspolažemo niko ne može ni prismrditi onim "kantama" kako to nazivaju neki...Slično je i kod ostale muzike...Za mene su najbolje rock grupe svih vremena DIVLJE JAGODE i BJELO DUGME (jagode na 1.mjestu)...I danas slušam današnje "rokere"...Ama nema brate ni 10% one kvalitete,pa te pjesme jagoda ili dugmeta imaju dušu,ljudi su imali nevjerovatan odjećaj za solaže,fošpile,akorde...Nemoguće da danas narod ne može NIŠTA da odradi kvalitetnije ko prije 10-20 godina...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote