Videti jedan post
Star 22.11.2008, 15:56   #15
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Meni se jednom samo desilo u Italiji u Pulferu da bi mi oni "karabinjeri" uzeli opremu pošto sam Slovenski državljan a zarađivam NEPRIJAVLJENO u Italiji,slično kao i poso na crno...Ali da vas ne zamaram s tom pričom,samo da spomenem da kod nas z asada u Sloveniji policija što se tiče toga upšte ne komplikuje...Evo sinoć nam došli cajkani,ali pošto gazda Semir pozna načelnika policije,dao im svakome po jednu Cocktu (ne smiju alkohola z avrjeme posla) i momci popili,za to vrjeme ja i Dejan lupili par baladi,dok se kibla okrenula i odvezla,mi ozvučenje na šus i pali narodnjake dalje...Dakle nikakvih problema,dok znam u Bosni da je divlji zapad što se tiče toga...Dole ti policajac može raditi šta mu volja boli njih patka...Digli su sebi autoritet ko da je njihova država pa glume kaubojce...Sreća je kod nas samo da možeš tužiti policiju ako si fizički maltretiran ili pretučen,i ako ti uspije možeš izvući ogromnu oštetu a cajkana suspendiraju i onda nek se muči sa traženjem drugog posla...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote