Videti jedan post
Star 21.11.2008, 11:02   #59
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ma ne brini se ti drug ništa...
Koliko sam ga provalio,i dalje ću da radim na njemu...Tek mi je 23 godine i mlađi sam od tebe 11 godina...Imam pred sobom još godina živaca i rada na sinthovima...Za ovo do sada što dam provalio z amene dosta...Odradim tezgu bez problema,solidno zaradim i majka...Doduše svaki put kad se nešto novo unese sa strane OS sigurno nije bez veze koliko si spominjo gore...Uvjek se nađe neka nova caka koja s pomoću pravog edita i mašte pravi čuda u soundu...Evo imam jedno 10-15 boja Rolanda,Yamahe i starih Korgovih Work-ova koji nisu seplovi već su editirani iz internih soundova...Ruku na srce ja sam ih napraviosamo 4 komada ostale sam dobio,ali može se napraviti samo uz volju i znanje...A sa novim 2.0 ja mislim da će se pridobiti mnogo toga,ako ništa bar ću moći kod startup screen-a da upišem svoje ime ko što si prije spominjo,i imaću novije themes...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote