Videti jedan post
Star 21.11.2008, 10:10   #57
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

To za pomjeranje datuma neka okače svom ćaći na neku stvar...
Inače na odnosu na PA1X i verzije 2.54 i 3.0 bilo je ogromnih pozitivnih napredaka...
Da ih sada ne nabrajam jel svi znamo koje su,samo da se obratim dr.Zengovskom...
Naime 20% znanja klaviature ti je samo da znaš učitati sempl,nabudžati efekt,memorisati u User banke,poredati trackove,snimiti (record) novi ritam,srediti svaku variaciju posebno s različitim postavljanjem trackova...I recimo to je 20% (možda sam koju funkciju promašio)...E sad kako ti momak znaš da SVI nismo provalili 20%...Ja sam lično pa1x provalio preko 50% pa2x NIJE ništa napredniji...Ima sličan meni,samo sa dodanim stvarima koje i nisu nešto da bi čovjek kuko...A što se tiče sounda,apsolutno vjerujem da će biti bolji sund na odnosi na zadnju verziju,da napomenem razlika zvuka u 2.54 i 3.0 je bila jasna...Inače ko tvrdi da pa2 nema boljeg zvuka od pa1x ili pa800,neću komentarisati-ja već znam zašto ga imam i kako me služi...I molim kolege Teslu i Rolandinjosa da se ne prepiru,ne isplati se oko ovako glupih sitnica...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote