Portamento,multisempl!
Kazem ja da klavijatura ne valja,nije dobra.Treba to podhitno prodavati i kupovati xp30 ili sl.
-AmadeusVK -meni radi portamento u singlu.Probaj da se setis na koji kontroler klavijature si stavljao neku funkciju vezanu za portamento.Zatim vrati istu funkciju na kontroler i podesi portamento kako ti odgovara i zatim stavi nesto drugo na kontroler i snimi system i project.Ja sam tako vratio.
Milanche-Probaj da experimentishesh sa Fangsys.svd fajlom a ne sa fangsnd.svd fajlom.Probaj da u svoj set u kome radi sve(multisemplovi i tako to) stavis fangsys od factory-resetovanog Projecta(a svoj fangsys sacuvaj na hardu u kompu.Pa mi kazi sta si dobio.Mislim da ce ti tad ostati sve isto samo ce se sistem promeniti a ako ti tad ne bude multisemplova onda znaci da su u njemu (fangsys-u).Tad ces vec znati sta da radis a ako ne onda pitaj.
Znaci iz svog seta koji radi izbrishi fangsys.svd i ubaci iz fabricki resetovane klavijature.Samo mi javi sta si dobio sa time pa cu te ja dalje navoditi.Jer multisemplovi i systemski fajlovi nemaju gde biti nego tu u ova dva fajla ,bar ja tako mislim.
|