Videti jedan post
Star 21.11.2008, 00:21   #10
tesla
Saobracajni Inspektor

tesla's Avatar

Registrovan/a dana: 17.09.2007
Mjesto: beograd
Godina: 47
Downloads: 135
Uploads: 2
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: KORG PA800
Interesi: muzika
tesla befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
tesla pošalji poruku preko ICQ messengera tesla pošalji poruku preko MSN messengera tesla pošalji poruku preko Yahoo! messengera tesla pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

evo da ti ja kazem kako:
znaci uzmes jednu njivu (a moze i dve zavisi od ukusa) ilijednog dobrog bika i prodas.. posle uzmes te pare odneses marini tucakovic pola i kazes hocu jedan tekst za toliko i toliko novca, posle ona to da svojim "segrtima" koji ti nesto sklepaju a ona potpise. Zatim sa tim sto ti je ona dala odes kod Zeljka Joksimovica i das mu resto para i kazes da hoces muziku i aranzman na tu pesmu i onda on iskopa neku klavijaturu uzme fabricki style koji je neko uradio malo ga preoblikuje i sve ti to lepo upakovano vrati nazad i kaze gotovo je udjes u studio to otpevas onako kako ti kazu i to je to. E sada sta dalje sa tom pesmom zavisi koliko jos imas da prodas njiva i bikova..........
pozzzzzzzzzz

"RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA"
Isus Hrist

KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!!
tesla je offline   Reply With Quote