za Cirica,
kolega, tekst je napisan kao reakcija ne na Vas tekst i omasku u pravopisu vec na komentar "ne mogu vishe da vas citam sa takvim glupostima koje se u osnovnoj skoli uce".
Bitno je da se kolege sporazumevaju i razmenjuju iskustva, a nije toliko vazno dali ima u komunikaciji gramatickih gresaka. Pogotovo imajuci u vidu da su muzicari sa svih prostora ex yu, pa i dalje.
Nadalje,
imam Korga Pa1x i prije par dana sam kupio Pa2x pa ako Vam treba savet u vezi editovanja razlicitog tempa u varijacijama, mogu Vam pomoci.
Za one koji znaju vise od mene molim savet.
Naime, kad zavrsim editovanje i namestim razlicita tempa u editingu styla, tj kad postavim na masterima razlicita tempa i kada se vratim u funkciju aranzera tj u styl play , nemogu vise niti ubrzaavati niti usporavati tempa po varijacijama.U tom slucaju, takoreci nastaje raspad sistema, tj tempo nestaje u zeljenim parametrima i uzima neku vrijednost.
Da li se to moze izbeci ili je to nedostatak OS ne znam , pa molim, posto vidim da ovde ima stvarno momaka sa velikim znanjem, da mi neko odgovori.
pozdrav
|