Videti jedan post
Star 03.08.2006, 03:48   #16
Enva26
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 05.05.2005
Downloads: 124
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Enva26 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

NEDIM KAZE "samo sam rekao da nisi ono STO TI PRICAS da JESI, bar meni, ne znam drugima,"Kad sam se ja to hvalio tebe kazes da si turcin ili makedonac dodji da te naucim da sviras tvoj stil odakle si nikad nisam bio tamo ali dodji da ti pokazem neke stvari turske ili mozda Albanske ili mozda Makedonske iz tvog mesta da vidis kako to Enver radi na svoj nacin a ti takodje dodji da odsviras nesto za mene ovako mozda neku dvojku ili mozda neko brzo kolce.. heheheh ma salim se ne zelim da te brukam heheheh Nedim drago mi je sto se tebe ne svidja moja svirka ti si moj pravi ljubimac ljubi te majka dok ja imam ljubimaca kao tebe nema mene krize heheheh. Mene se svidja tvoja muzika svaka cast. Radis sa Sunajom , Verom Oruqi, radis sa Alenom iz CT ma ja nemogu da kazem nista samo svaka cast ti si legenda i bices ja cu da ostavim muziku jer nemogu od tebe velika si mi kompeticija hvala na svemu sto si reko za mene ili drago mi je sto imas svoj opinion zelim sve najbolje u tvom studijskom radu takodje zelim da znam koliko ces da mi naplatis za jedan CD da uradim ali hocu ti da mi ceo Arranzman uradis sve hocu da mi ti odsviras. A to sto nisam rekao ni zdravo na telefon stvarno se glupiras to nije istina izvini ali trujes. Pitao sam se fino stobom i nisam te uvredio nista. A sto se tice PA80 20 MB flash karte ja je imam kako to da oni nemaju jeli ti to odbrana na ovo sto sam ti dokazao >??????? Puno srece hvala

Enver
Enva26 je offline